Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Σε δεινή θέση ο Βασίλης Λεβέντης! Γκρεμίζεται η Ένωση Κεντρώων…



Την παραίτηση του από την Ένωση Κεντρώων υπέβαλλε ο πολιτευτής της Α΄ Αθηνών του κόμματος, Πάνος Αβραμόπουλος.
Με ανακοίνωση γνωστοποίησε την απόφαση του και μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Βασίλη Λεβέντη κάνει λόγο για «έλλειψη δημοκρατικής διάρθρωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχουν εκλεγμένα όργανα, εκτελεστική επιτροπή, πολιτική επιτροπή, πειθαρχικό, με απώτερο βεβαίως σκοπό, να χειραγωγείτε το κόμμα και να αποφασίζετε μόνος σας κατά το δοκούν, ως ελέω Θεού μονάρχης».
«Εν τέλει η όλη πολιτική βιοτροπία της "Ένωσης Κεντρώων” κε Λεβέντη, έχει αναχθεί σε μια "μονοπρόσωπη ατομική σας επιχείρηση”, με μόνο σκοπό, να χτίσει πολιτικό προφίλ στον πρόγονό σας -γιό της γυναίκας σας κο Μάριο Γεωργιάδη- πολιτικά ολίγιστο- και να τον "σπρώξει” άχρι καιρού σε υπουργό, σε μια ενδεχόμενη σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης, που διακαώς επιθυμείτε. Σημειώνοντας ακόμα, την ηθική σας αδυναμία να τηρήσετε τον λόγο της ανδρικής σας τιμής προς όλους τους υποψηφίους της Ελλάδας που μας δώσατε, για την εναλλακτική θητεία ανά εξάμηνο βουλευτή», σημειώνει στην ανακοίνωση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌