Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Πόσο θα ξεπέσει το κράτος;Ούτε τη γη μας δεν θα καλλιεργούμε;..

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση των δασικών χαρτών του υπουργείου Περιβάλλοντος.Φαίνεται λοιπόν πως σαν δασικές εκτάσεις χαρακτηρίστηκαν εκτάσεις αγροτών και ιδιωτών,στις οποίες το υπουργείο απαγορεύει την οποιαδήποτε ενέργεια(όπως κάποια καλλιέργεια).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανησυχία των αγροτών πως θα χάσουν τις επιδοτήσεις για τις εκτάσεις τους οι οποίες θα θεωρηθούν δασικές.Λόγω των έντονων αντιδράσεων υπήρξε κάποια μείωση στα τέλη υποβολής αντιρρήσεων έως και κατά 60%.
Τα τέλη αντιρρήσεων ξεκινούν από τα 10 ευρώ για εκτάσεις έως 100 τ.μ. και αυξάνονται κλιμακωτά έως και στα 3.300 ευρώ για εκτάσεις άνω των 300 στρεμμάτων. Για έκταση έως 5 στρεμμάτων το τέλος πέφτει στα 90 από 135 ευρώ, για εκταση 5-10 στρεμμάτων στα 180 από 450 και για έκταση 10-20 στρεμματων στα 350 από 450 ευρώ.
Επιπρόσθετα να σημειωθεί πως δίνεται προσθεσμία στους πολίτες για την υποβολή αντιρρήσεων περίπου 60 ημέρες και ενδέχται να φτάσει τις 80 αν αφορά κατοίκους του εξωτερικού.
Ως ώρας έχουν αναρτηθεί δασικοί χάρτες για όλη τη χώρα ενώ στις 10 Φεβρουαρίου θα αναρτηθούν και για την Αττική.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι το μόνο κόμμα που πιστέυει και φωνάζει ότι πρέπει να σωθεί ο πρωτογενης τομέας, ώστε η χώρα μας να είναι αυτόνομη. Μόνο έτσι θα υπάρχει παραγωγή πλούτου και η Ελλάδα θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο κείμενο μας το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌