Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ! Αναλαμβάνει ο Ροθτσιλντ! Τα πήρε όλα...



Η Ελλάδα σχεδιάζει να ορίσει ως σύμβουλο για το χρέος της την επενδυτική τράπεζα Rothschild, όπως γράφουν οι έγκριτοι  Financial Times και μάλιστα πριν το επόμενο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τους Times κυβερνητικοί αξιωματούχοι ελπίζουν να οριστικοποιήσουν τον ορισμό της Rotschild πριν το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου το οποίο και έχει χαρακτηρισθεί ως «η τελευταία προσπάθεια να ξεπεραστούν οι διαφορές μεταξύ Ελλάδας και δανειστών οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν εκλογές στις χώρες τους».
«Ο σχεδιασμός της ελληνικής πλευράς προβλέπει ότι η Rothschild θα συμβουλεύσει την Ελλάδα για κάθε πτυχή που αφορά το χρέος της, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της, τη συμμετοχή της Ελλάδας στο QE της ΕΚΤ και την προσπάθεια για έξοδο στις διεθνείς αγορές», αποκάλυψε στους FT ανώνυμη πηγή που έχει γνώση των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τους FT η επικείμενη συμφωνία με τη Rothschild θα αντικαταστήσει την αντίστοιχη συμφωνία του 2012 που είχε συνάψει το ελληνικό δημόσιο με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Lazard. Για τις υπηρεσίες που παρείχε στην Ελλάδα η Lazard έχει κερδίσει το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τους FT.
Το ποσό που θα κερδίσουν οι Rothschild παραμένει άγνωστο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌