Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Έρχεται κακοκαιρία!Θερμαινόμενοι χώροι στο Δ.Αθηναίων για τους άστεγους...

Καθώς ο καιρός έχει ήδη αρχίσει να παρουσιάσει επιδείνωση,και αναμένετε να χειροτερέψει τις επόμενες ώρες,ο δήμος Αθηναίων θα διαθέσει αύριο ειδικό θερμαινόμενο χώρο προκειμένου οι άστεγοι συμπολίτες μας να καταφέρουν να προστατευθούν από την κακοκαιρία.
Πιο συγκεκριμένα δήμος Αθηναίων αύριο Κυριακή 12 Φερβρουαρίου θα διαθέσει για την προστασία των αστέγων θερμαινόμενο χώρο στη Λέσχη Φιλίας Πανόρμου και Βαθέος(είσοδος από Βαθέος. Τηλ.210 6459890).Nα σημειωθεί πως συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις. 
Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικες γραμμές 210 5246515 -210 5246516, καθώς και στον τετραψήφιο αριθμό 1595.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌