Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Περιμένουν το θαύμα για την Αρλέτα - Παραμένει στην εντατική η τραγουδοποιός

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγίου Όλγα» έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα 

Μάχη για τη ζωή της δίνει εδώ και 15 ημέρες η Αρλέτα, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αγίου Όλγα» έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο παράλληλα με έμφραγμα. Η πορεία της υγείας της αγαπημένης τραγουδοποιού εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση μετά τη βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη πριν από περίπου ένα μήνα με αποτέλεσμα τώρα η κατάστασή της να κρίνεται ιδιαιτέρως βεβαρημένη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso». 

Στο παρελθόν μάλιστα η ίδια η Αρλέτα είχε μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία της και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. «Ήδη έχω κερδίσει τρεις φορές τον "κύριο" που λέγεται θάνατος, τι να πω, νομίζω ότι μάλλον έχουν σωθεί οι φορές μου. Το ότι χω αυτή τη στιγμή μάλλον είναι θαύμα» είπε πει τον περασμένο Νοέμβριο σε συνέντευξή της. 


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌