Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Γερμανία: Εξανάγκαζαν νεοσύλλεκτους σε ταπεινωτικές σεξουαλικές πράξεις και τις μαγνητοσκοπούσαν

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νοσηρές ιστορίες με πρωταγωνιστές στρατιωτικούς μιας υψηλού κύρους στρατιωτικής βάσης στη νοτιοδυτική πόλη του Pfullendorf, στη Γερμανία.
Συγκεκριμένα, στρατιωτικοί φαίνεται πως ανάγκαζαν νεοσύλλεκτους στρατιώτες σε ταπεινωτικές σεξουαλικές πράξεις, ενώ οι ίδιοι τους μαγνητοσκοπούσαν.
Η ιστορία άρχισε να γίνεται γνωστή όταν μια νεοσύλλεκτη γυναίκα αποκάλυψε πως τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε βίαια σεξουαλικά τελετουργικά, ενώ η ίδια είδε στρατιωτικούς να είναι δεμένοι για ώρες ενώ τους έβρεχαν με αντλίες νερού.
Μετά τις αποκαλύψεις, επτά κατηγορούμενοι στρατιωτικοί αποδεσμεύτηκαν από τα καθήκοντα τους,
Ο γερμανικός στρατός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία τόνισε πως «έχει λάβει χώρα ένας σημαντικός αριθμός περιστατικών, τα οποία έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπ' όψιν».
Ακόμα, υποστήριξε πως οι πράξεις ήταν ντροπιαστικές, καθώς δεν υπήρχε σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την σεξουαλική ανεξαρτησία.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας αποκάλυψε πως οι καταγγελίες αφορούν τρία διαφορετικά περιστατικά από το 2014, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι κατηγορούμενοι διωχθούν ποινικά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌