Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΡΑΜΠ! Σε δύο χρόνια όλα θα είναι ΕΤΟΙΜΑ...

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να είναι έτοιμο το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ,  Τζον Κέλι.
Μετά το διάταγμα Τραμπ στις 26 Ιανουαρίου, το οποίο όριζε την «την προστασία των νότιων συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών με την άμεση κατασκευή ενός τείχους», ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ προχωρά δυναμικά στην εκπλήρωση μίας προεκλογικής του υπόσχεσης. 
Όπως τόνισε ο ο απόστρατος στρατηγός στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox Νews, «το τείχος θα κατασκευαστεί αρχικά εκεί όπου χρειάζεται, στη συνέχεια συμπληρωθεί σε όλο το μήκος του. Έτσι το βλέπω. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτό θα γίνει μέσα στα δύο προσεχή έτη».
Η  κατασκευή του 1.609 τείχους θα κοστίσει, όπως εκτιμάται, 27 με 40 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον Τραμπ να ανακοινώνει ένα πρόγραμμα που θα κοστίσει από «4 έως περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια». 
Ο Κέλι σχολίασε πως «η χρηματοδότηση θα έρθει σχετικά γρήγορα» και η κατασκευή θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌