Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ, ΤΣΟΝΤΕΣ και 'ΑΥΤΟΦΩΡΟ' στα ΣΧΟΛΕΙΑ!Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στα προβλήματα...



O υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου είχε πει πως «κανένας γονέας δεν μπορεί να αποσύρει τα παιδιά του από την θεματική εβδομάδα για τις έμφυλες σχέσεις» που σημαίνει ότι θα είναι υποχρεωτικά τα μαθήματα για τους gay και τις τρανσέξουαλ.
Τόνισε, επίσης, ότι η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια θα γίνεται μονο με το βαθμό τους απολυτηρίου και όχι με Πανελλήνιες.
«Το πρόγραμμα της Θεματικής Εβδομάδας το είχε επεξεργαστεί η προηγούμενη ηγεσία. Θα γίνει στα γυμνάσια και είναι υποχωρητικότατο να γίνει. Η μια εβδομάδα δίνει τεράστια ευελιξία στον σύλλογο καθηγητών. Όμως, κανένας γονέας δεν θα μπορεί να αποσύρει τα παιδιά του.
Υπενθυμίζεται ότι στην Θεματική Εβδομάδα έχει αντιδράσει και η ΟΛΜΕ με τον γ.γ. της ομοσπονδίας Νίκο Παπαχρήστο να δηλώνει σε ιστοσελίδα οτι στα γραφεία της ΟΛΜΕ φθάνουν καταγγελίες για κομματικές οργανώσεις γυναικών που επιθυμούν να «μπουν» στα σχολεία και να μιλήσουν για θέματα επί παραδείγματι κατά της βίας των γυναικών.
Ελπίζουμε η παρουσία των αστυνομικών στα σχολεία να μη γίνει για λόγους ‘παρουσίας μαθητών’. Αν συνεχίσει ο ολοκληρωτισμός της Κυβέρνησης στο τέλος θα έχουμε και Αυτόφωρα… (προφανώς υπερβάλλουμε).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌