Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ τις περιουσίες των μηντιαρχών για τα 3 δις θαλασσοδάνεια.Ιδού τα λεφτά που ζητάνε οι Θεσμοί! Iστορικό έγκλημα εάν τους τα χαρίσετε.Στείλτε σπίτια τους τα τανκς!

 Στη σημερινή συνάντηση υπήρξε προσπάθεια εξεύρεσης κοινού τόπου ανάμεσα στους θεσμούς και στην ελληνική κυβέρνηση.Έγινε πρόοδος ωστόσο παραμένουν παράλογες απαιτήσεις από την πλευρά του ΔΝΤ. Δυσκολεύουν οι προϋποθέσεις για συνέχεια της διαπραγμάτευσης σε επίπεδο κλιμακίων».
Οι ανήσυχοι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου (στην Ελλάδα ανησυχούν και οι κύκλοι) γνώριζαν πολύ καλά τι εννοούσαν πίσω από αυτές τις λέξεις.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σάς αποκαλύπτει την πυρηνική βόμβα που κρύβουν:
.To ΔΝΤ ζήτησε κούρεμα καταθέσεων και σ΄αυτό συμφώνησε και ο Bόλφγκανγκ Σόιμπλε!
Ζήτησε επίσης προληπτικό κόφτη 3,6 δις ευρώ σε αφορολόγητο και συντάξεις.
Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στα θαλασσοδάνεια των αθλίων Ελλήνων μηντιαρχών-όπως αποκαλύπτει και το ιστορικό πόρισμα της βουλής για τα δάνεια στα ΜΜΕ.

Μια χούφτα άθλιοι μηντιάρχες και διαπλεκόμενοι ολιγάρχες που κάποιοι από δαύτους είναι και ιδιοκτήτες ΜΜΕ έχουν δάνεια (που δεν πρόκειται να αποπληρώσουν ποτέ) κοντά στα 3 δις ευρώ.
Εάν γίνει κούρεμα στα δάνεια του ΔΟΛ θα σπεύσουν και οι υπόλοιποι μηντιάρχες να ζητήσουν κάτι αντίστοιχο και τότε ο Τσίπρας και ο Παππάς θα διαπράξουν νέο εθνικό έγκλημα.
Το πρώτο ήταν το γεγονός ότι δόθηκαν (με πάσης φύσεως πιέσεις προς τους τραπεζίτες οι οποίοι είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται) αυτά τα θαλασσοδάνεια.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς γνωρίζουν γιατί ξαφνικά κάποιοι που τους έκαναν άγρια αντιπολίτευση έβαλαν την ουρά στα σκέλη μια και κινδυνεύουν από τις Αλπεις να βρεθούν στον Κορυδαλλό.
Είναι όμως μονόδρομος για την κυβέρνηση να κατάσχει τις περιουσίες όλων αυτών των αθλίων ολιγαρχών που λεηλατούν του τόπο. Εάν ο Τσίπρας και ο Παππάς δεν κατάσχουν τις περιουσίες που έκαναν οι άθλιοι μηντιάρχες σε Ελλάδα και εξωτερικό αυτά θα τα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι.
Ο Τσίπρας και ο Παππάς γνωρίζουν πως ακόμη και οι περιθωριακοί εκδότες που τους στηρίζουν έχουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια. Αυτοί μάλιστα υποστηρίζουν και την επιστροφή στη Δραχμή.
Ζητάνε δηλαδή από τον Τσίπρα να μετατρέψει τη χώρα σε Βενεζουέλα για να γλιτώσουν αυτά τα ρεμάλια τα θαλασσοδάνειά τους.
Σήμερα κιόλας να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.
Μάλιστα κάποιοι άθλιοι από δαύτους χρησιμοποιούν (εκχωρώντας) τις διαφημιστικές συμβάσεις των μεγάλων πελατών των για να παίρνουν τα συγκεκριμένα θαλασσοδάνεια και να δικαιολογούν στην συνέχεια την εικονική αποπληρωμή τους προς τις τράπεζες. Αποτέλεσμα να κρατάνει σε ομηρία και τους μεγάλους διαφημιζόμενους.
Πρέπει αυτό το βιολί να σταματήσει γιατί και υγιείς επιχειρήσεις θα γονατίσουν εξαιτίας αυτής της πολιτικής και δεν θα μπορεί να τις διασώσει ούτε ο Φλαμπουράρης όπως συνέβη στην περίπτωση του Μαρινόπουλου.
Δεν είναι δυνατόν οι θεσμοί να ζητούν προληπτικά μέτρα 3 δις ευρώ και η κυβέρνηση να θέλει να τα πάρει από τους συνταξιούχους την ώρα που οι άθλιοι μηντιάρχες εξακολουθούν να απολαμβάνουν την πολυτελή ζωή τους με τα λεία των θαασσοδανείων.
Στείλτε τώρα τα τανκς στα σπίτια τους και πάρτε τους σηκωτούς.
Οτι λιγότερο είναι έγκλημα σε βάρος της χώρας…
killbill





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌