Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΦΟΒΕΡΟ! Πάρτε ένα παγάκι και δείτε ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ μπορείτε να κάνετε…

ΦΟΒΕΡΟ! Πάρτε ένα παγάκι και δείτε ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ μπορείτε να κάνετε…


Πάντα τείνουμε να αναζητούμε πολύπλοκες και δαπανηρές θεραπείες για οτιδήποτε, και τελικά αγνοούμε απλές μεθόδους που ενέχουν καθόλου κόπο και καθόλου κόστος. Όλοι στο σπίτι μας έχουμε παγάκια για τον καφέ μας, για το αναψυκτικό ή για το ποτό μας.
Με ένα όμως ΜΟΝΟ παγάκι μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά πράγματα … που ούτε καν τα υποπτευόμαστε. Ας μάθουμε λοιπόν πόσο πολύτιμο είναι ένα τόσο απλό πράγμα που έχουμε ΟΛΟΙ στο σπίτι μας και που δεν κοστίζει ούτε 1 ευρώ !
Νο 1 : Αντίο στα πρησμένα και κουρασμένα μάτια !
Οι πολλή κούραση, ο υπολογιστής, ο κακός φωτισμός στο γραφείο, κουράζουν τα μάτια, τα οποία στο τέλος της ημέρας είναι πρησμένα και βαριά. Το πράσινο τσάι είναι ευεργετικό όχι μόνο για τον οργανισμό αλλά και για τα πρησμένα αυτά ματάκια. Βράσε λίγο πράσινο τσάι και βάλ’το μέσα σε παγοκύστες. Αφού παγώσει καλά, βγάλε ένα παγάκι και τύλιξέ το με μια πετσετούλα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι σου ώστε να είσαι αναπαυτικά και τοποθέτησε την πετσέτα με το παγάκι στην πρησμένη περιοχή του ματιού. Επανέλαβε το ίδιο και για το άλλο μάτι !
Νο 2 : Μίκρυνε τους ενοχλητικούς πόρους στη μύτη !
Έχεις λιπαρή επιδερμίδα και ανοιχτούς πόρους ειδικά στην περιοχή της μύτης και του μετώπου. Οι πόροι αυτοί ανοίγουν και μαζεύουν ρύπους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρά αντιαισθητικά μαύρα στίγματα. Όσο τακτικά και αν καθαρίζεις την επιδερμίδα σου οι πόροι παραμένουν ανοιχτοί και συνεχίζουν να μαζεύουν βρωμιά και ιδρώτα. Με ένα όμως παγάκι μπορείς να μικρύνεις αυτούς τους πόρους και να λύσεις το πρόβλημά σου δια παντός ! Πάρε ένα παγάκι και βάλ’το σε μια πετσετούλα και κάνε απαλό μασάζ σε ολόκληρο το πρόσωπο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μπορείς να φτιάξεις παγάκια από χαμομήλι που είναι και αντισηπτικό !
Νο 3 : Κοιμήσου σαν πουλάκι !
Και όμως, ένα μόνο παγάκι σε ένα συγκεκριμένο σημαίο πίσω στο λαιμό, μπορεί να διώξει την ένταση που σας αφήνει άγρυπνους. Το σημείο αυτό ονομάζεται Feng Fu και βρίσκεται στο σημείο που ενώνεται το κεφάλι με τον λαιμό. Πρόκειται για ένα ιδανικό σημείο πίεσης για χαλάρωση που χρησιμοποιείται ευρέως στον κινεζικό βελονισμό.
ΧΡΗΣΗ : Τοποθετήστε ένα παγάκι στο σημείο Feng Fu έχοντας ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι σας. Στερεώστε το παγάκι στο σωστό σημείο χρησιμοποιώντας ένα μαντήλι ή μια πετσέτα. Αφήστε το παγάκι εκεί και χαλαρώστε για 20 λεπτά.
Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται μια φορά το πρωί πριν από το πρωινό και μια το βράδυ πριν τον ύπνο και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να επαναληφθεί πριν περάσουν 2 ημέρες.
Νο 4 : Αποχαιρέτα τη δυσπεψία !
Τα προβλήματα στην διαδικασία της πέψης είναι πολύ συνηθισμένα στις τρελές εποχές άγχους που ζούμε. Με ένα παγάκι μπορούμε να αποφύγουμε αυτά τα προβλήματα … απλά χαιδεύοντας την περιοχή του λαιμού και το στέρνο με ένα παγάκι.
Νο 5 : Ανακούφιση στα εγκαύματα !
Εγκαύματα από τον ήλιο ή από το τηγάνι, μπορούν να ανακουφιστούν απλά με ένα παγάκι από aloe vera. Θα νιώσεις αμέσως ανακούφιση από όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌