Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ από την Κυβέρνηση! «Έλληνες θα σας λιώσουμε διότι είμαστε ανίκανοι»...

Ο κ. Χουλιαράκης μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (09.02.2017) σε εκδήλωση του London School of Economics και τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το χρέος το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποφύγει η χώρα να μπει ξανά σε συζητήσεις με νέους ηγέτες στην Ευρώπη, μετά τις εκλογές σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία.
Στην Ολλανδία διεξάγονται βουλευτικές εκλογές τον Μάρτιο, στη Γαλλία οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, ενώ η Γερμανία ετοιμάζεται για τις ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου
«Αυτό είναι ένας καλός λόγος για να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν παρά να παίξουμε το επικίνδυνο παιγνίδι της αναμονής για το αποτέλεσμα των εκλογών στις χώρες αυτές», τόνισε ο Γιώργος Χουλιαράκης σύμφωνα με το Reuters.
Στον Έλληνα υπουργό τέθηκαν και ερωτήματα και όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Λονδίνο, ο Γιώργος Χουλιαράκης επανέλαβε ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα και πως η Ελλάδα θέλει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στη Γερμανία και το ΔΝΤ. Η ρίζα του προβλήματος, είπε, είναι στο πόσο μεγάλο μέρος του χρέους προτίθενται οι Ευρωπαίοι να δεχτούν. Δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερα πλεονάσματα, επεσήμανε.
«Αν δοθεί λύσει σε πέντε μήνες, δεν θα υπάρχει καμία λογική σε αυτό» είπε ο Γιώργος Χουλιαράκης και πρόσθεσε πως «καλύτερα τώρα έστω και μια χειρότερη λύση παρά μια καλύτερη σε πέντε μήνες», εννοώντας πως έως τότε ίσως να έχουν αλλάξει οι πολιτικοί συσχετισμοί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΕΡΤ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌