Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ο Σόιμπλε νομίζει ότι οι ΗΠΑ είναι... Ελλάδα! Δε θα του βγει σε καλό...



Απάντηση έδωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στον Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για το ευρώ και τον ρόλο της Γερμανίας. 
Ο Σόιμπλε σημείωσε ότι οι σύμβουλοι του Τραμπ δεν έχουν ιδέα από την ευρωπαϊκή νομισματική πολιτική, η οποία «δεν αποφασίζεται από τη γερμανική κυβέρνηση, αλλά μάλλον από κάποιον άλλο», αναφερόμενος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και πρόσθεσε ότι: «Με όσα βλέπουμε στις ΗΠΑ, είναι μάλλον δύσκολο να καταλάβουμε πού ακριβώς πηγαίνουν τα πράγματα»
Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος σύμβουλος του Τραμπ σε θέματα εμπορίου, είχε κατηγορήσει τη Γερμανίας ότι χρησιμοποιεί ένα «υπερβολικά υποτιμημένο» ευρώ για να εκμεταλλεύεται τις ΗΠΑ και τους ευρωπαίους εταίρους της.
Μόνο που οι ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι Ελλάδα και Αλέξης Τσίπρας, που ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ «βαράει το ντέφι» και «χορεύουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌