Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΜΑΞΙΜΟΥ! Στη 'ΜΑΥΡΗ' ΛΙΣΤΑ του ΧΡΗΜΑΤΟΣ πρωτοκλασσάτο στέλεχος



H πολυσέλιδη λίστα των ελεγκτών του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουµένων Μεγάλου Πλούτου) αποτελεί το µεγάλο στοίχηµα της φορολογικής διοίκησης για την εισροή εσόδων στα ταµεία του κράτους. 
Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει 4630 φυσικά και νομικά πρόσωπα, κυρίως off shore εταιρειών, που πρόκειται να ελεγχθούν κατά προτεραιότητα. Η λίστα αυτή έφτασε στο ΚΕΦΟΜΕΠ από το Υπουργείο Οικονομικών και περιλαμβάνει εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις που πρέπει άμεσα να ελεγχθούν και τα ονόματα έχουν προκύψει από τις Λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς.
Έκπληξη πάντως προκάλεσε και στους ίδιους τους ελεγκτές που κλήθηκαν να χειριστούν την υπόθεση η παρουσία στις πρώτες θέσεις της λίστας πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά και της συζύγου του, λίγες θέσεις πιο κάτω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌