Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ για την ΕΛΛΑΔΑ!Αναλαμβάνει 'ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ' ο ΣΟΙΜΠΛΕ...

«Ο κυβερνητικός συνασπισμός αλλάζει στάση αναφορικά με τη διάσωση της Ελλάδας»,είναι ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung,όπου φιλοξενείται συνέντευξη του επικεφαλής της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωβουλή και αντιπροέδρου τoυ CSU, Μάνφρεντ Βέμπερ.
Ο Βέμπερ τονίζει στην εφημερίδα: «Η Ευρώπη μπορεί να σταθεί μόνη στα πόδια της» αναφερόμενος στην ενδεχόμενη απουσία του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα.Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο Σόιμπλε σε τέτοια περίπτωση θα είναι αποφασίζομεν και διατάζομεν.
«Στους κόλπους της γερμανικής κυβέρνησης αυξάνεται εμφανώς η διάθεση για μια σημαντική αλλαγή πορείας αναφορικά με την πολιτική διάσωσης της Ελλάδας»,αναφέρει ο κ.Βέμπερ και υπογραμμίζει πως τόσο η Ευρώπη όσο και η Γερμανία θα πρέπει να σταματήσουν να επιμένουν στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. 
«Από τη στιγμή που το ΔΝΤ εμμένει στο ενδεχόμενο κουρέματος, τότε θα πρέπει να το αφήσουμε να αποχωρήσει».
Έτσι η Ελλάδα θα μείνει στο έλεος και στις αποφάσεις του Σόιμπλε και ποιος μπορεί να ξέρει την κατάληξη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌