Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΒΡΟΦ! «Δίνουμε χρόνο, όχι Ανοχή»...



Το ότι υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ Κρεμλίνου και Λευκού Οίκου δε σημαίνει πως όλα έγιναν ‘μέλι-γάλα’. 
Σε συνέντευξη Τύπου στο Αμπού Ντάμπι μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σεΐχη Αμπντάλα Μπιν Ζάγεν αλ Νάχιαν, ο ρώσος ΥΠΕΞ σχολίασε την πρόταση περί δημιουργίας ζωνών ασφάλειας στη Συρία, από την Αμερικανική κυβέρνηση.
Ο Λαβρόφ σημείωσε ότι ελπίζει η Μόσχα να μπορέσει να συζητήσει το θέμα αυτό με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μόλις καταρτιστεί ένα πιο λεπτομερές σχέδιο για τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας.
«Καταλαβαίνουμε ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει δώσει ακόμη διευκρινίσεις για την προσέγγισή της», είπε ο Λαβρόφ.
«Μόλις ολοκληρωθεί η σύσταση της ηγεσίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είμαι πεπεισμένος ότι θα επικοινωνήσουμε και θα αποκτήσουμε έναν τακτικό, ευρύ διάλογο», πρόσθεσε ο Ρώσος υπουργός.
Όπως βλέπετε η δήλωση του Λαβρόφ είναι αρκετά πιο ήπια, ως προς τη σφοδρότητα, σε σχέση με το παρελθόν είναι όμως και σαφής ως προς το τι είναι ανεκτό και τι όχι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌