Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ των ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ! Κραυγή Αγωνίας από όσους το ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ...



Σκλάβοι στα σπίτιά τους έχουν γίνει οι κάτοικοι της Ηπείρου μας, από τις σπείρες Αλβανών κακοποιών που τρομοκρατούν την ελληνική επαρχία.
Χαρακτηριστικά, προχθες αργά το μεσημέρι, η κτηνοτρόφος Σοφία Δημητρίου, κάτοικος του Ορεινού, και ένας συγχωριανός της, όταν αντιλήφθηκαν πως ο ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής στο χωριό, βρέθηκε στο στόχαστρο κακοποιών, ειδοποίησαν την αστυνομία και κλείστηκαν στο σπίτι.
Ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης υποστηρίζει, ότι τα χωριά βρίσκονται «στο έλεος Αλβανών κακοποιών» και συνεχίζει: «Παρά της δεσμεύσεις που έλαβα επανειλημμένως από τους αρμόδιους ότι θα ξαναλειτουργήσουν τα στρατιωτικά φυλάκια, θα ενισχυθεί η αστυνομία στα σύνορα και θα τοποθετηθούν θερμικές κάμερες, δεν είδαμε τίποτα μέχρι σήμερα».
Καιρός είναι το κράτος των Αθηνών να ξυπνήσει. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Ο ίδιος εκτιμά πως οι αρμόδιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και προσθέτει: «χάθηκε το αίσθημα ασφάλειας, με αποτέλεσμα οι ακρίτες να κοιμούνται με το όπλο δίπλα από το κρεβάτι και να σκέφτονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌