Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! Κίνηση ΜΑΤ…



Μη επανδρωμένα οχήματα που θα αποθηκεύονται σε μορφή κάψουλας στα βάθη της θάλασσας, επεξεργάζεται η αμερικανική υπηρεσία προηγμένης τεχνολογίας DARPA και ο αμερικανικός στρατός, με στόχο να ελέγχουν τους ωκεανούς σε περίπτωση πολέμου. 
Οι κάψουλες αυτές θα παραμένουν στο νερό για όσο χρειαστεί και θα ενεργοποιούνται για να καταγράφουν τις κινήσεις των εχθρικών μονάδων, ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να ανέρχονται στην επιφάνεια της θάλασσας και να μετατρέπονται σε UAV, παίρνοντας μέρος σε επιχειρήσεις πολεμικές ή επιτήρησης. 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα AUV θα βρίσκονται σε τα μήκη και τα πλάτη της γης,  και θα ενεργοποιούνται από το Πεντάγωνο όταν αυτό χρειαστεί απαραίτητο. 


Εναλλακτικά ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌