Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ! Τι αποφάσισε για τους Κουρτάκη και Τζένο;..



Ποινή φυλάκισης 23 μηνών κατά συγχώνευση με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη, μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου, κρίνοντάς τον ένοχο για εξύβριση του υπουργού Άμυνας και συκοφαντική δυσφήμηση των ανήλικων παιδιών του.
Πιο αναλυτικά στον Γ. Κουρτάκη επεβλήθη, μετά από πολύωρη διαδικασία που είχε πολλές στιγμές έντασης, ποινή φυλάκισης 7 μηνών για την εξύβριση και 10 μηνών για κάθε παθόντα για τη συκοφαντική δυσφήμηση (δηλαδή για τα δύο παιδιά του Π. Καμμένου). Κατά συγχώνευση, η ποινή σε βάρος του ορίστηκε σε 23 μήνες φυλάκιση.
Αντίθετα ο συγκατηγορούμενός του, δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες που τον βάραιναν.
Σε δηλώσεις του έξω από τη δικαστική αίθουσα, ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε την ελληνική δικαιοσύνη και τόνισε: “Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως σαρανταπεντάρια στη ζωή του τόπου”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌