Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Συμβιβαστική λύση προσφέρουν Βρυξέλλες και ΔΝΤ στην Αθήνα

Συμβιβαστική λύση προσφέρουν Βρυξέλλες και ΔΝΤ στην Αθήνα.

Ομάδα η οποία αποτελείται από τους επικεφαλής των θεσμών, κοινοτικούς αξιωματούχους και στελέχη της Κομισιόν, προετοιμάζουν αυτές τις ώρες μια τελική συμβιβαστική πρόταση προς τις ελληνικές αρχές η οποία θα παρουσιαστεί στην Κυβέρνηση, κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr καιτου Θάνου Αθανασίου. 
Πηγές τις ευρωζώνης αναφέρουν στο Real.gr ότι η πρόταση λαμβάνει υπόψιν πολλά από τα στοιχεία του διαλόγου που έχει προηγηθεί μεταξύ θεσμών και Αθήνας και με την οποία είναι σύμφωνο και το ΔΝΤ.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρόταση αυτή εξασφαλίζει την επιστροφή της τρόικας και τη συνομολόγηση μιας συμφωνίας σε επίπεδο προσωπικού (τεχνικά κλιμάκια) πριν το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.
Ενδεχομένως όλα αυτά να οριστικοποιηθούν πιθανότατα και την Παρασκευή, αφού τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να μεταβαίνει εκτάκτως στις Βρυξέλλες όπου θα έχει σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη.

Αναδημοσίευση από: real.gr
Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌