Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΡΒΙΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ! Η Ρωσία Αντεπιτίθεται...

Οι εξελίξεις στη Συρία και τη Μέση Ανατολή είναι το θέμα που απασχολεί τα Παγκόσμια ΜΜΕ, ωστόσο υπάρχει και το ζήτημα των Βαλκανίων, που περνά στα ψιλά γράμματα.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να καλύψει το κενό που δημιουργείται στα Βαλκάνια, από την μερική αδιαφορία του Ντόναλντ Τραμπ για την περιοχή. Τονίζουμε τη λέξη μερική. Σύμφωνα με τους αναλυτές ο Πούτιν ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει τον ηγέτη των Σέρβων της Βοσνίας, Μίρολνατ Ντόντικ και να τον μετατρέψει σε «Άσαντ των Βαλκανίων».
Σύμφωνα με τον Ρωσικό τύπο ο Ντόντικ σε μια συνέντευξη του ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις σκέψεις του σε ότι αφορά τα μελλοντικά Βαλκάνια. Δήλωσε λοιπόν μεταξύ άλλων ότι, «οι Σέρβοι της Βοσνίας θα ήταν καλύτερο να ενωθούν με την Σερβία, όπως και οι σερβικές περιοχές του Κοσόβου και στην συνέχεια να συγχωνευθεί και το Μαυροβούνιο».
Στην ουσία να δημιουργηθεί μία Μεγάλη Σερβία, όπως και στο παρελθόν που θα αποτελεί το αντίβαρο σε χώρες όπως η Αλβανία ή η Βουλγαρία και η Κροατία. Το Ορθόδοξο Τόξο παίρνει σάρκα και οστά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌