Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!Όχι ΚΟΦΤΗΣ αλλά ΑΝΤΙ-ΚΟΦΤΗΣ...

Πρόταση - έκπληξη ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να κλείσει το συντομότερο δυνατό η δεύτερη αξιολόγηση. Με την πρόταση αυτή επιχειρεί έναν ελιγμό με αποδέκτες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας.
Αντι-κόφτης!
Η ιδέα στηρίζεται στη λογική του δούναι και λαβείν. Και έχει ως εξής: Από τη στιγμή που οι δανειστές μετά τη Δευτέρα, είναι ανυποχώρητοι στο θέμα των πλεονασμάτων 3,5% μετά το 2018 και τη νομοθέτηση μέτρων 4,5 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαντήσει με ένα υπερενισχυμένο "κόφτη"!
Σε αυτό, οποίο θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον η μείωση του αφορολόγητου και σε αντίβαρο στη νομοθέτηση του "κόφτη" θα ζητήσει την νομοθέτηση εκ των προτέρων της δυνατότητας να διαθέτει τυχόν πλεονάσματα σε κοινωνικές ή άλλες παροχές ή σε μείωση φόρων και γενικώς όπου εκείνη θα επιλέγει κάθε φορά, χωρίς καμία δυνατότητα από τους δανειστές να αντιταχθούν!
Εδώ να σημειώσουμε πως στην κυβέρνηση είναι σίγουροι ότι θα υπάρχει υπεραπόδοση και πλεονάσματα.
Επιπλέον, στην προσπάθεια να περιορίσει τυχόν αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛ, θα βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το αίτημα να περιγραφούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, τα μεσοπρόθεσμα μέτρα που θα ληφθούν για τη μείωση του χρέους.
Πηγή newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌