Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ η ΜΕΡΚΕΛ! Ένα Τέταρτο άντεξε τον Μητσοτάκη...Με ένα τεταρτάκι και ξεμπέρδεψε η Άνγκελα Μέρκελ με τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την ίδια συνάντηση που ο Μητσοτάκης διατυμπάνιζε ως την τομή στην ελληνική ιστορία. Ακούσατε εσείς κάτι για αυτό από την Πειραιώς; όχι. Δεν ακούσατε κάτι διότι η συνάντηση ήταν κακή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την εκτίμηση πως οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στο θέμα της αξιολόγησης οδηγούν τους πιστωτές σε υπερβολικές απαιτήσεις.
Σε απλά ελληνικά οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών προκύπτουν από την ελληνική πλευρά, όχι από την πλευρά των ξένων. Χωρίς αυτό να σημαίνει ξέπλυμα της Κυβέρνησης που δεν έχει σχέδιο, παρά μόνο το πώς θα παραμείνει στην καρέκλα, η στάση αυτή του Μητσοτάκη δεν είναι Εθνική. Είναι ξεκάθαρα κομματική.
Οι πληροφορίες τέλος θέλουν τη Μέρκελ να αποχωρεί αηδιασμένη, καθώς θεώρησε πως η δουλοπρέπεια του Μητσοτάκη ξεπερνούσε τα όρια. Καλό το γλείψιμο, αλλά κανείς δε συμπαθεί το γλείφτη.

2 σχόλια: