Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Μνημόνια για τους Έλληνες!Μισθός για τους ''Πρόσφυγες''...

Από τις 10 Φεβρουαρίου ξεκινάει η καταβολή των μετρητών των ‘’προσφύγων’’ και θα παρέχεται μέσω προπληρωμένων καρτών που θα ‘’γεμίζουν’’κάθε μήνα με ένα ποσό,το οποίο βγήκε από υπολογισμούς με βάση την κάλυψη των βασικών εξόδων στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία πως  τα μετρητά παρέχονται: «ως ανθρωπιστική βοήθεια, να υποστηρίξει μεμονωμένα άτομα και οικογένειες να καλύψουν τις πιο βασικές ανάγκες τους, όπως συμπληρωματικό φαγητό, επικοινωνία, προϊόντα καθαρισμού, συγκοινωνία, ρουχισμό και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά. Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος της άμεσης βοήθειας σε είδος που παρέχονταν μέχρι τώρα στους αιτούντες άσυλο, στα νησιά».
Το ύψος της ενίσχυσης θα εξαρτάται από την οικογενειακή κατάσταση και θα φτάνει μέχρι 500 ευρώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌