Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΦΡΙΚΗ: Έβαζε τον σύντροφό της να βιάζει την ανήλικη κόρη της μέχρι να μείνει έγκυος επειδή η ίδια δε μπορούσε να κάνει πλέον παιδιά



Μια μητέρα στη Βρετανία κατηγορήθηκε ότι επέτρεψε στον σύντροφό της να κακοποιήσει σεξουαλικά την 14 ετών κόρη της, επειδή ήθελε να έχει ένα μωρό στο σπίτι. Εκείνη, είχε υποβληθεί σε πλήρη υστερεκτομή και δεν μπορούσε πλέον να κάνει παιδιά.
Οι εισαγγελείς λένε ότι η μητέρα της, είχε πλήρη επίγνωση ότι ο σύζυγός της είχε αρχίσει να κακοποιεί την κόρη της σε νεαρή ηλικία, αλλά δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την άρρωστη συμπεριφορά του.
Όταν το κορίτσι ήταν μόλις 14 χρονών, έμεινε έγκυος με το παιδί του πατριού της και η μητέρα της διέδιδε στους φίλους και στην οικογένεια ότι είχε κάνει σεξ με ένα αγόρι που γνώρισε σε ένα πάρτι.
Οι αρχές λένε ότι η τρομακτική κακοποίηση άρχισε όταν το κορίτσι ήταν περίπου 10 ετών.
Οι ανακριτές λένε ότι ο πατριός του κοριτσιού, την κακοποίησε για πρώτη φορά, όταν γυρνούσαν στο σπίτι με το αυτοκίνητο από ένα εστιατόριο και η κακοποίηση συνεχίστηκε και στην εφηβεία της, καθ “όλη τη δεκαετία του 1970. Εκείνος της έλεγε να μην το πει σε κανέναν και, στην περίπτωση που το έκανε, την απειλούσε ότι θα έκανε κακό στη μητέρα της.
Στο δικαστήριο, η κριτική επιτροπή άκουσε ότι ο πατριός, ο οποίος είναι τώρα 75 ετών, έμπαινε κρυφά στο υπνοδωμάτιο του παιδιού και την απειλούσε ότι θα βλάψει τη μητέρα της, αν δεν έκανε ό, τι της ζητούσε.
Επίσης, της επιτίθονταν σωματικά με το τσίμπημα των αυτιών της και των νυχιών της και σε ορισμένες περιπτώσεις τόσο σκληρά που αιμορραγούσε. Είπε στο δικαστήριο ότι μια μέρα θυμάται τον πατριό της να είναι στην κρεβατοκάμαρα της και να κάνουν σεξ, όταν άκουσε την μητέρα της να φωνάζει στον κατηγορούμενο: «τι κάνεις μαζί της; Θα έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι μαζί μου», το οποίο την έκανε να πιστεύει ότι η μητέρα της ήξερε τι συνέβαινε. Όταν άρχισε να λέει όχι, εκείνος γινόταν βίαιος. Συνήθιζε να την κλωτσάει και της έκανε κακό. Την χαστούκιζε και συνήθιζε να την χτυπάει με τη δερμάτινη ζώνη. Ήταν μόνο θέμα χρόνου να μείνει έγκυος. Ίσως να ήταν και μέρος του σχεδίου του.
Οι ανακριτές ήταν σίγουροι ότι η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε για αυτή την κατάσταση, αφού προσπάθησε να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη.
Επειδή ήταν τόσο μικρή δεν είχε συνειδητοποιήσει στην αρχή ότι ήταν στην πραγματικότητα έγκυος. Ήταν πέντε μηνών έγκυος όταν αυτό έγινε φανερό και στην ίδια και στην οικογένειά της.
Τότε, η μητέρα της και ο πατριός της επινόησαν ένα σχέδιο για να καλυφθεί η αλήθεια της εγκυμοσύνης. Είπαν ότι το μωρό ήταν από ένα αγόρι που το κορίτσι γνώρισε σε ένα πάρτι.
Οι αρχές λένε ότι ο κατηγορούμενος, έχει αρνηθεί επτά κατηγορίες βιασμού, εννέα κατηγορίες άσεμνης επίθεσης και μια απόπειρα βιασμού ενός παιδιού. Επίσης, επέμεινε πως δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού του κοριτσιού. Προς το παρόν, παραμένει ασαφές τι κυρώσεις, αν θα υπάρξουν, αναμένεται να αντιμετωπίσει η μητέρα του κοριτσιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌