Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

'ΦΩΤΙΑ' οι ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ-ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!Το 'ΔΩΡΟ' Πούτιν σε Τραμπ...



To αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΒC News μετέδωσε, κάνοντας επίκληση στις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, πως ο Πρόεδρος Πούτιν εξετάζει το ενδεχόμενο να παραδώσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν στους Αμερικανούς. Θυμίζουμε πως ο Σνόουντε είχε αποκαλύψει πως η ΝSA κατασκόπευε τους ξένους ηγέτες όλων των χωρών, ακόμα και συμμαχικών.
Στέλεχος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, που ανέλυσε δημοσιεύματα σχετικά με τις ρωσικές προθέσεις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μόσχα ίσως παραδώσει τον Σνόουντεν στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ σαν «δώρο», μετέδωσε το NBC χθες Παρασκευή. Τονίζουμε ωστόσο πως το NBC δεν δημοσίευσε κάποιο στοιχείο που να υποστηρίζει τη θεωρία αυτή, ούτε παρέπεμψε στα δημοσιεύματα που ανέφερε πως ανέλυσαν τα στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών. Θυμίζουμε επίσης πως ο Σνόουντεν αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 30 ετών εάν δικαστεί και κριθεί ένοχος των κατηγοριών περί κατασκοπείας και κλοπής κυβερνητικής ιδιοκτησίας που τον βαρύνουν στις ΗΠΑ.
Τέλος ο αμερικανός πράκτορας με μήνυμά του στο Twitter, δείχνει πως αισθάνεται δικαιωμένος, αφού τονίζει πως η ιστορία αυτή αποδεικνύει ότι ουδέποτε συνεργάστηκε με τις ρωσικές υπηρεσίες κατασκοπείας.
«Επιτέλους: ατράνταχτες αποδείξεις ότι ποτέ δεν συνεργάστηκα με τη ρωσική κατασκοπεία. Καμιά χώρα δεν παραδίδει σε άλλη κατασκόπους, καθώς οι υπόλοιποι θα φοβούνταν πως θα ακολουθήσουν», τονίζει χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌