Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...



Γιατί δεν μετράνε ΟΛΑ τα «μικρά» κόμματα στις δημοσκοπήσεις; 
Πώς μπορείς να δώσεις εικόνα για ενα πιθανό εκλογικό αποτέλεσμα, αν αποκλείεις παίκτες,έστω και μικρούς,απο το πολιτικό παιχνίδι.
Για εντιμότητα δεν το συζητάμε, για δημοσκόπους μιλάμε, αλλά, δεν είναι δυνατόν να θεωρήσει κανείς τυχαίο, το γεγονός ότι δεν αναφέρονται πουθενά, τα μικρά, νέα,  πολιτικά κόμματα πέραν της «αγαπημένης» Ζωής Κωνσταντοπούλου και του «δραχμο-λάγνου» Παναγιώτη Λαφαζάνη που έχουν αποσπασθεί απο το άρμα της κυβερνητικής Αριστεράς.
Ο δημοσιογράφος  Κυριάκος Βελόπουλος επι παραδείγματι, έχει δημιουργήσει εδω και μερικούς μήνες την  «Ελληνική Λύση», την απάντηση δηλαδή στον πατριωτικό χώρο, που δεν θέλει να πέσει βορά στους Ναζί της Χρυσής Αυγής που καπηλεύονται οτιδήποτε εθνικό, με  κεντρικό σύνθημα «Δεν είμαστε Αριστεροί, δεν είμαστε Δεξιοί, δεν είμαστε Ναζί, δεν είμαστε Κουμουνιστές, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ».
Ο καθαρός λόγος του,  η φανερά ανεξάρτητη και εθνικοκεντρική πολιτικές του θέσεις,  η γεωστρατηγική του κατεύθυνση προς το Βορρά και τη Ρωσία, έναντι της αδηφάγου Γερμανίας, βρίσκουν ανταπόκριση στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, αλλά και στην Περιφέρεια, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλονίκη, όπου και αν περιοδεύει (μιλά κάθε εβδομάδα σε μία περιοχή) και ξεχειλίζει απο κόσμο, τους χώρους όπου γίνονται οι ομιλίες του, κάθε φορά, μα κάθε φορά, χωρίς εξαίρεση, με εκλογικά δυναμικό κοινό που τον ακούει π[ροσεεκτικά, τον αποδέχεται και τον χειροκροτά θερμά, πράγμα δύσκολο στις μέρες μας για πολιτικό και μάλιστα νέο.
Το τι ποσοστά θα έδιναν οι δημοσκοπήσεις ωστόσο, μπορεί να κρίνει κανείς αν δει φωτογραφίες απο τους χώρους, συνήθως πολιτιστικά κέντρα δήμων, όπου μιλά. Οι θέσεις είναι όλες πιασμένες και υπάρχει πάντα κόσμος στους διαδρόμους, ακόμη και έξω απο την αίθουσα που ακούν όρθιοι, φαινόμενο που σπανίζει πλέον στις πολιτικές ομιλίες και που καταδεικνύει τη δίψα του Έλληνα για καθαρή Ελληνική λύση στο πρόβλημα επιβοίωσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, μέσα και έξω απο το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και περίοδο γενικότερης οικονομικής κρίσης.
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι δημοσκοπήσεις, έχουν ν’ αντιμετωπίσουν κάτι νέο, κάτι που έρχεται απο κάτω, απο την κοινωνία, προς τα πάνω, που ανδρώνεται και θεριεύει αυτόβουλα, χάρις την πραγματική οργή και θέληση των Ελλήνων και όσο κι αν επιμένουν να το αποκλείεουν, το μόνο που κάνουν στην ουσία, είναι απλώς να ετοιμάζονται για μια ακόμη δημοσκοπική αποτυχία, σαν κι αυτές που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια...
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌