Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ που ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ...



To όνομα του είναι Τζορτζ Παπαδόπουλος και έχει χαρακτηριστεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως ένας «εξαιρετικός άνδρας».  Μάλιστα, ο θαυμασμός που τρέφει ο Ντόναλντ Τραμπ για το πρόσωπου του κ. Παπαδόπουλου έχει φανεί και έμπρακτα, καθώς τον είχε συμπεριλάβει στους πέντε συμβούλους του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αποδείξει ότι εκτιμά το ελληνικό πνεύμα και ειδικότερα, να εμπιστεύεται τον Τζορτζ Παπαδόπουλος, αφού του είχε ζητήσει να τον εκπροσωπήσει σε μια εκδήλωση στην Αστόρια προ μηνών, όπου είχε συμβεί και ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν άτομα που έχουν το μυαλό τους στην Ελλάδα μας.  
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης είχε υπογραμμίσει στην συγκεκριμένη εκδήλωση ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταλούν 100 τανκ στα σύνορα με την Αλβανία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν δέχομαι ότι η Αλβανία η οποία είναι υπόθεση δυο ωρών να καταληφθεί, και τα Σκόπια να σηκώνουν ανάστημα στην Ελλάδα».
Καθ’όλη τη διάρκεια της ομιλίας ο κ. Παπαδόπουλος ένευσε καταφατικά και στο τέλος είπε: «Οι κύριοι τα ξέρουν τα θέματα καλύτερα από εμένα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌