Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

''ΞΕΦΥΓΕ'' η ΤΟΥΡΚΙΑ! Ετοιμάζει τους πολίτες της για πόλεμο με την ΕΛΛΑΔΑ...

Δεν έχει τέλος η προπαγάνδα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας .Αυτή τη φορά τα τουρκΙκά ΜΜΕ προειδοποιούν τους πολίτες να μην επιλέγουν την Ελλάδα σαν προορισμό διακοπών ή γενικότερα τουριστικό προορισμό,καθώς ,ισχυρίζονται πως το επόμενο διάστημα θα προκληθεί «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο.
Επιπρόσθετα τα τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αναγκασθεί να εκδόσει τους 8 αξιωματικούς,αργά ή γρήγορα.
«Στην παρούσα χρονική συγκυρία, η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Τουρκία. Στο πεδίο της οικονομίας η Ελλάδα έχει φτάσει στο σημείο της καταστροφής και αυτή η εξέλιξη επιφυλάσσει αντίκτυπο για διάφορα πεδία. Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι υποχρεωμένη να λάβει υπόψη της τα μηνύματα της τουρκικής πλευράς. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να κατανοήσει ότι η υπόθεση των οκτώ στρατιωτικών είναι κατεξοχήν μια πολιτική και όχι δικαστική υπόθεση-διαμάχη»,αναφέρουν πηγές.
Φυσικά η τουρκική πλευρά προπαγανδίζει χωρίς τέλος τις τελευταίες μέρες και προσπαθεί να κερδίσει τον ψυχολογικό πόλεμο,όμως δεν μπορούμενα πούμε τίποτα με σιγουριά καθώς για τον Αλέξη Τσίπρα οι αξιωματικοί αποτελούν διαπραγματευτικό χαρτί,ειδικότερα αυτή τη στιγμή με τα όσα λέγονται για εκλογές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌