Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

Θα μείνει στην ιστορία.!!! Απίθανο γκολ από τερματοφύλακα με βολέ στην Ισπανία

Μάλιστα, αυτό το τέρμα ήταν το μοναδικό της συνάντησης του αγώνα για το πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας ανάμεσα στην Ποθουέλο και τη Βιγιανουέβα ντελ Παρδίγιο

Μια θέση στον κατάλογο των πιο περίεργων γκολ διεκδικεί  ο τερματοφύλακας της ισπανικής ομάδας Ποθουέλο σε αγώνα της τέταρτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 40χρονος Σάλμβα αφού έκανε μια επέμβαση στο τέρμα του κινήθηκε στα όρια της περιοχής τους και στη συνέχεια έκανε ένα βολέ.

Είναι σίγουρο, όμως, ότι ούτε και αυτός δεν περίμενε ότι η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα της αντιπάλου ομάδας, Βιγιανουέβα ντελ Παρδίγιο.

Στο εντυπωσιιακό αποτέλεσμα έπαιξαν ρόλο λίγο ο συνδυασμός των ισχυρών ανέμων που έφταναν τα 70χλμ/ώρα και λίγο η λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μάλιστα, αυτό το τέρμα ήταν το μοναδικό της συνάντησης, με συνέπεια ο Σάλβα να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.



πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌