Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

BOMBA στο Κορδελιό!Πόσο κόστισε εν τέλει το ''πανηγύρι'';..

Πολλά τα ερωτήματα για ακόμη μία φορά για την περίφημη βόμβα στο Κορδελιό,η απενεργοποίηση της οποίας ναι μεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αλλά για ακόμα μία φορά οι πολίτες έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να εκκενωθεί ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της Θεσσαλονίκης.
Πρώτο και βασικό ερώτημα είναι πόσα χρήματα δόθηκαν στον ΟΑΣΘ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για να απομακρυνθεί ο κόσμος,εφόσον οι περισσότεροι κινήθηκαν με τα αυτοκίνητα τους;
Επιπρόσθετα μία ακόμη βασική απορία είναι τι ποσό δόθηκε σε ξενοδοχεία της περιοχής για να μπορέσουν να πάνε εκεί κάποιοι εκ των πολιτών.
Γενικότερα όμως η κοινή απορία όλων είναι πόσο κόστισε όλη αυτή η επιχείρηση,η οποία όπως τονίστηκε από πολλούς ειδικούς δεν ήταν όσο ριψοκίνδυνη παρουσιάστηκε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌