Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

BOMBA ΓΕΡΟΥΝ!''Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αν...''...

"Δουλειά μου είναι να σταθεροποιήσω την κατάσταση στην Ελλάδα. Και είναι προς το συμφέρον όλων μας. Είναι το καλύτερο από οικονομικής αλλά και από πολιτικής άποψης και αυτό θα κάνουμε. Tο ΔΝΤ δεν θέλει να εγκαταλείψει την Ελλάδα",δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και υπογράμμισε πως αν το ΔΝΤ αποχωρήσει από το πρόγραμμα ηΕλλάδα θα χρεοκοπήσει.
"Ναι, έτσι είναι τα πράγματα και για αυτό οι προσπάθειές μας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του ΔΝΤ, επικεντρώνονται στο να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο", πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο Νταισελμπλουμ τόνισε επιπρόσθετα ,πως δεν έχει καταλάβει κανείς το μέγεθος της οικονομικής αλλά και πολιτικής ζημιάς σε περίπτωση που η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη και είπε χαρακτηριστικά: "Όσοι υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο, δεν έχουν ιδέα".

s.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌