Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

BOMBA από ΔΝΤ! ΣΤΗΜΕΝΟ το ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ της Ελλάδας μας…



Απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ που είχε συνταχθεί τον Μάιο του 2010, δημοσιοποιήθηκε και αποκαλύπτει ότι από τότε το Ταμείο γνώριζε ότι το πρόγραμμα διάσωσης έχει κινδύνους για την Ελλάδα και θα την οδηγούσε στην καταστροφή. 
Την έκθεση υπογράφει ο τότε επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, Ολιβιέ Μπλανσάρ και απευθυνόταν στον Πολ Τόμσεν. Προειδοποιούσε ότι το μνημόνιο-του ΠΑΣΟΚ τότε-έλοχεύει κινδύνους λόγω του επιπέδου δημοσιονομικής προσαρμογής που απαιτεί και ακόμα και αν εφαρμοστεί πλήρως, η πορεία διάλυσης της χώρας μας ήταν μελετημένη. 
Ο Ολιβιέ Μπλανσάρ προειδοποιούσε ότι η λιτότητα μπορεί να πάει στραβά, ακόμη και αν το πρόγραμμα εφαρμοσθεί κατά γράμμα», τόνισε καθηγητής Πολ Μπλουστάιν, που έφερε στο φως την έκθεση. 
Φυσικά, η έκθεση εκθέτει όχι μόνο τον Τόμσεν και τους συνεργάτες, αλλά και τις κυβερνήσεις της Ελλάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌