Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

EΧΕΙ ΗΔΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ! Κλείνουν σπίτια...



Διπλάσιες αναμένεται να είναι οι πωλήσεις των κόκκινων δανείων το 2017, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της  Deloite, με πάνω από 1 τρις ευρώ που προέρχονται από αυτά τα δάνεια, να επιβαρύνουν τον τραπεζικό τομέα και ήδη, η Ελλάδα να έχει "χτυπηθεί" από τα υπέρογκα ποσά των μη εξυπηρετούμενων δανείων. 
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ασκεί πιέσεις στα ευρωπαϊκά τραπεζικά ιδρύματα για διευθέτηση, με τον διευθύνων σύμβουλο Τζον Ντάβισον, να υπογραμμίζει: ««Υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση φέτος από ότι πέρυσι. Οι τράπεζες στην Ιταλία, την Ελλάδα και άλλες χώρες έχουν σοβαρούς στόχους για τα NPL και τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματά τους και είναι αποφασισμένες να τους επιτύχουν και αυτό αλλάζει πράγματι τη συμπεριφορά».
Ήδη η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή έχει προτείνει να δημιουργηθεί μια τράπεζα που Θα αγοράζει τα κόκκινα δάνεια με στήριξη τω κρατών και με δημοσίευμα τους οι Financial Times τονίζουν ότι η ΕΚΤ πιέζει την προώθηση συγκεκριμένων σχεδίων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌