Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

EKTAKTO!ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ! ΤΩΡΑ...



Βόμβα από τη βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχαμε πριν από λίγο.
Αρχικά επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως παίζει με δύο σενάρια. Να τα δώσει όλα ψηφίζοντας σκληρά μέτρα ή να μην παραδίνεται και να συνεχίσει το παιχνίδι της δήθεν διαπραγμάτευσης και να βγάλει τη χώρα εκτός ευρώ. Μάλλον προς το πρώτο σενάριο οδηγείται, είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Νorth 98.0.
Η κ. Χριστοφιλοπούλου ζήτησε να υπάρξει αλλά δυστυχώς πλέον τα περιθώρια από την παρούσα βουλή δεν υπάρχουν για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης , και εδώ που έχουν φτάσει όπως είπε τα πράγματα μια κυβέρνηση ειδικού χρονικού διαστήματος εώς 18 μήνες ώστε μετά τις εκλογές να δοθεί η ανάσα στη χώρα για να βγούμε στις αγορές είναι αυτό που πρέπει για τη χώρα . Η κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης θα μπορούσε να έχει τη συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων και για τον πρόεδρο δημοκρατίας από τώρα έτσι ώστε να υπάρχει πολιτική σταθερότητα ενώ στο ερώτημα με ποιον πρωθυπουργό ή κ. Χριστοφιλοπούλου απάντησε : Μπορεί να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος ή πρόσωπο κοινής αποδοχής.
Ταυτόχρονα η κ. Χριστοφιλοπούλου δεν απέκλεισε έξω από την κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης τον ευρωπαϊκό όπως είπε ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που θέλουν το ευρώ, για να μην είναι έξω και πετάει πέτρες. Πρέπει να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3% για λόγους εθνικού συμφέροντος, δεν πρέπει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έξω από την προσπάθεια για να μας κάνει ο κ. Τσίπρας τον έξυπνο σημείωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌