Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ρεκόρ εσόδων για το Facebook και ο στόχος των 2 δισ. ενεργών χρηστών μέσα στο 2017!


Το Facebook ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου για το 2016 και αποδεικνύει ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν βαρέθηκε το κοινωνικό δίκτυο, αλλά χάρη στη συμμετοχή του βοήθησε στον διπλασιασμό των κερδών της εταιρείας σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του 2015.
 
Όπως αναφέρει το techgear.gr, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, το Facebook θα ξεπεράσει τους 2 δισ. ενεργούς χρήστες μέσα στο 2017, ενώ θα γίνει σύζευξη των χρηστών που το επισκέπτονται από σταθερούς υπολογιστές και φορητές συσκευές.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καθημερινοί χρήστες έχουν ξεπεράσει το 1.23 δισ., εκ των οποίων οι 1.15 δισ. προέρχονται από φορητές συσκευές, και οι μηνιαίοι χρήστες ξεπέρασαν το 1.86 δισ.
 
Με αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης και την διαρκή προσθήκη νέων λειτουργιών και νέων τρόπων προώθησης - εκμετάλλευσης αυτού του κοινού, σε λίγα χρόνια το Facebook θα θεωρείται συνώνυμο του Internet για μεγάλο ποσοστό χρηστών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌