Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

H Bρετανία φοβάται και τη σκιά της!Τρέμει τη Ρωσία...



«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι με ταχεία αντίδραση από τις βάσεις Lossiemouth και Coningsby, αεροσκάφη Typhoon της RAF αναπτύχθηκαν για να παρακολουθήσουν δύο βομβαρδιστικά Tu-160 Blackjack ενώ ήταν σε περιοχή ενδιαφέροντος του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε κανένα σημείο τα ρωσικά αεροσκάφη δεν πέρασαν σε εναέριο χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου»,είπε ο εκπρόσωπος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας επιβεβαιώνοντας πως σηκώθηκαν μαχητικά της RAF,για να παρακολουθήσουν ρωσικά αεροσκάφη τα οποία δεν είχαν μπει ποτέ σε βρετανικό εναέριο χώρο.
Επιπρόσθετα ο εκπρόσωπος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας υπογράμμισε: «Οι πτήσεις διεξήχθησαν βάσει εγκεκριμένου σχεδίου, και πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς για τη χρήση του εναέριου χώρου πάνω από ουδέτερα ύδατα χωρίς να παραβιάζουν τα σύνορα άλλων χωρών».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌