Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μήνυμα ΠΟΥΤΙΝ! Kαλεί ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ…

Προσωπικό μήνυμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο οποίο εκφράζεται η πρόθεση του «για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών αλλά και στο οποίο εκφράζει μεγάλες ευχαριστίες για την εφαρμογή όλων των συμφωνιών που είχαν γίνει κατά την επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στη Ρωσία τον Φεβρουάριο του 2015», μετέφερε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vyacheslav Lebedev, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Lebedev βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και μετέφερε το μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, στο οποίο, ο Ρώσος πρόεδρος χαιρετίζει τις σχέσεις Κύπρου-Ρωσίας που βασίζονται στη φιλία και τους πολιτιστικούς και πνευματικούς δεσμούς.
Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη κοινών έργων και είναι ικανοποιημένη από την αμοιβαία επωφελούς εμπορικής και οικονομικής συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌