Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΑLERT! Η Τουρκία ήταν έτοιμη να «πνιγεί» ΞΑΝΑ στο αίμα…




Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν δύο άντρες που θεωρούνται ύποπτοι για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη και την Τουρκία. 
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan το Σάββατο 11/2, πρόκειται για έναν 35χρονο Δανό λιβανικής καταγωγής και έναν 38χρονο Σουηδό ιρακινής καταγωγής, που είχαν πει παράνομα στη γείτονα χώρα πριν 12 μέρες, συνελήφθησαν πριν 10, είχαν εκπαιδευτεί στη Συρία και είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους εδώ και τρία χρόνια. 
«Λάβαμε την πληροφορία από τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών για τη σύλληψη ενός σουηδού πολίτη στην Τουρκία», δήλωσε η εκπρόσωπος των σουηδικών υπηρεσιών ασφαλείας (Säpo), Νίνα Όντερμαλμ Σέι, σε σουηδική εφημερίδα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌