Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Mε την «ΟΥΡA στα ΣΚΕΛΙΑ» οι ΤΟΥΡΚΟΙ! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ τους «βγάζουν τα μάτια»...



Όχι μόνο αριθμητικά αλλά και ποιοτικά η Ελλάδα υπερέχει στα υποβρύχια από την Τουρκία, αφού από τα 14 υποβρύχια που βρίσκονται στον στόλο, τα τέσσερα είναι τύπου 214HN και μαζί με το εκσυγχρονισμένο 209AIP (Υ/Β ΩΚΕΑΝΟΣ) ανήκουν νεώτερη γενιά, με σύγχρονες ικανότητες. 
Μάλιστα, η γείτονα χώρα, δεν έχει δρομολογήσει τη ναυπήγηση υποβρυχίων για τα επόμενα 6 χρόνια, αφού το χρονοδιάγραμμα για ένταξη 6 υποβρυχίων  τύπου 214 είναι αμφίβολο αν θα υλοποιηθεί, λόγω της προσπάθειας πραξικοπήματος στη Τουρκία που έφερε αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας. 
Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, τόνισε ότι το «ΜΑΤΡΩΖΟΣ» και «ΚΑΤΣΩΝΗΣ», βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις των δοκιμών τους εν πλω και ότι τα υποβρύχια είναι αυτά που αποτελούν τον «πολλαπλασιαστή ισχύος» για το ΠΝ, απέναντι στη τουρκική απειλή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌