Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

O Πούτιν έτοιμος να ΔΡΑΣΕΙ! Μια λέξη και ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ…



Ένα «ναι» περιμένει ο Βλαντιμίρ Πούτιν και είναι έτοιμος να ενεργήσει πιο δραστικά στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. 
Όπως δήλωσε σήμερα στη διάρκεια τελετής ενώπιον αξιωματούχων των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB),  «στο πιο υψηλό επίπεδο πρέπει να καλλιεργήσουμε τη συνεργασία στον τομέα κατά της τρομοκρατίας με τους ξένους εταίρους μας», ενώ πρόσθεσε ότι επιθυμεί «την αποκατάσταση του διαλόγου με τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ».
«Δεν είναι δικό μας λάθος αν διακόπηκε και δεν αναπτύχθηκε. Είναι προφανές πως στον τομέα της μάχης κατά της τρομοκρατίας, όλες οι κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί οφείλουν να συνεργαστούν», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος. 
Ωστόσο, ο ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέϊμς Ματίς, μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, τόνισε ότι «το θέμα με τη Ρωσία είναι ότι πρέπει να συμμορφωθούν με το διεθνές δίκαιο όπως αναμένει κανείς από κάθε λογικό έθνος σε αυτό τον πλανήτη. Δεν είμαστε σε θέση τώρα να συνεργαστούμε σε στρατιωτικό επίπεδο. Αλλά οι πολιτικοί ηγέτες μας θα συναλλαγούν και θα προσπαθήσουν να βρουν κοινό έδαφος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌