Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

O Ερντογάν προκαλεί την τύχη του! Πισώπλατο χτύπημα στη Ρωσία…

Κοινή επιχείρηση Τουρκίας-ΗΠΑ αναμένεται να ξεκινήσει για να καταληφθεί η πόλη Ράκα της Συρίας, μια κίνηση που αποτελεί κατάργηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία. 
Μάλιστα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας θα έχει συνάντηση με τον αμερικανό στρατηγό, Joe Dunford για να αξιολογήσουν κατά πόσον η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να δράσουν από κοινού για την ανακατάληψη της πόλης, που αποτελεί προπύργιο του Iσλαμικού Κράτους. 
Η Τουρκία διαμαρτύρεται έντονα για τη συμμετοχή Κούρδων μαχητών σε οποιαδήποτε επιχείρηση για την απελευθέρωση της Ράκα. Μάλιστα, η Άγκυρα πιέζει τις ΗΠΑ να σταματήσει να υποστηρίζει τις συριακές κουρδικές ομάδες, τις οποίες θεωρεί "τρομοκρατικές", λόγω της σύνδεσης τους με τους Κούρδους της Τουρκίας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌