Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Είναι ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ στη Νέα Δημοκρατία που ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ! Θέλουν ΕΞΟΥΣΙΑ, όχι να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ...



Στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης , ΝORTH 98.0, έδωσε συνέντευξη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου ο οποίος επανέλαβε για άλλη μία φορά το αίτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για εκλογές και κάλεσε σε συστράτευση τα κόμματα ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά είπε πως : «Ακόμη και να έχουμε αυτοδυναμία ο κ. Μητσοτάκης το έχει ξεκαθαρίσει θα αναζητήσουμε και από τα κόμματα ευρωπαϊκού χαρακτήρα ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ , Ποτάμι να κυβερνήσουμε μαζί. Με Υπουργεία στο ίδιο υπουργικό τραπέζι.»
Στην ερώτηση αν η ΝΔ θα μπορούσε να απευθύνει πρόσκληση και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καράογλου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο διότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μοιρασμένος σε δραχμολάγνους και ευρωπαϊστές. Σε εκείνους που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό θα μπορούσε ενδεχομένως, υπάρχουν άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε», ενώ στην ερώτηση γιατί η ΝΔ δεν βάζει πλάτη τώρα στην κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση , απάντησε : «Δεν έχουμε λόγο να βάλουμε πλάτη σε μια κυβέρνηση που παραπαίει».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌