Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

Νέα αγωνιστική διοργάνωση σχεδιάζει το σωματείο Start Line

Στο Start Line Cup θα συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος σε αγώνες της ΟΜΑΕ.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού Start Line, προκηρύσσοντας ένα κύπελλο για τους αθλητές του.
Στο Start Line Cup θα μετέχουν όλοι οι αθλητές (οδηγοί ή/και συνοδηγοί) του σωματείου που θα λάβουν μέρος σε οποιασδήποτε μορφής αγώνα που έχει προκηρύξει η ΟΜΑΕ για το 2017.

Βαθμολόγηση

Στο CUP θα προσμετρά η τελική βαθμολογία κάθε αθλητή ασχέτως αγωνίσματος.
Θα βραβευτούν οι έξι πρώτοι αθλητές με την υψηλότερη βαθμολογία από τα διάφορα αγωνίσματα που συμμετείχαν ανεξαρτήτου Κατηγορίας, Ομάδας ή Κλάσης.
Για παράδειγμα, ο πρώτος μπορεί να έχει πάρει μέρος σε ράλλυ, αναβάσεις, ταχύτητα, drift, ο δεύτερος σε dragster, καρτ κ.ο.κ.
Το σύστημα βαθμολόγησης που θα εφαρμοστεί είναι το αντίστοιχο σύστημα της Προκήρυξης Αγώνων Αυτοκινήτου 2017, άρθρο 6, παρ.4.
Δηλαδή, ο πρώτος με την υψηλότερη βαθμολογία (σε οποιοδήποτε είδος αγώνα) αθλητής της Start Line θα βαθμολογηθεί με 25 βαθμούς, ο δεύτερος με 18β, ο τρίτος με 15β, ο τέταρτος με 12β, ο πέμπτος με 10β και ο έκτος με 8 βαθμούς.
Ισοβαθμία
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προσμετρήσει ο αριθμός των καλύτερων θέσεων στις Γενικές Κατατάξεις των αγώνων που συμμετείχαν ή στην Ομάδα που συμμετείχαν αν πρόκειται για Αναβάσεις και αν εξακολουθεί να υπάρχει ισοβαθμία θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων.

Δεξιοτεχνίες Start Line

Ειδικότερα και σε ότι αφορά τους αγώνες δεξιοτεχνίας θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι κάθε κλάσης, στο σύνολο των προκηρυχθέντων αγώνων Δεξιοτεχνίας του σωματείου μας για το 2017.

Έπαθλα

Οι νικητές θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση του σωματείου που θα γίνει στις αρχές της επόμενη χρονιάς.
Επίσης, όλοι οι διακριθέντες του Cup δεν θα επιβαρυνθούν με το παράβολο συμμετοχής σε αγώνα επιλογής τους που θα διοργανώσει το σωματείο το 2018.
Σημειώνεται ότι το Start Line Cup είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌