Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

TAKE IT OR LEAVE IT! Eνιαίος ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ...



Οι πληροφορίες δηλώνουν πως οι δανειστές της ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν καταλήξει σε μία κοινή στάση κατά της χώρας μας. Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ευρωζώνης δήλωσε πως «Υπάρχει συμφωνία για να παρουσιαστεί ένα κοινό μέτωπο στους Έλληνες», δήλωσε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι η έκβαση της σημερινής συνάντησης με τους Έλληνες δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. «Τι θα βγει από αυτό, θα το δούμε», δήλωσε. Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι σαφές αν η Αθήνα θα αποδεχθεί τις προτάσεις μας».
Φαίνεται πως σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες η Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ενιαίο μέτωπο από ΕΕ και Δανειστές.
 Μία δεύτερη κοινοτική πηγή ανέφερε επίσης, ότι η συνάντηση θα εστιάσει στα δημοσιονομικά μέτρα της περιόδου, μετά το 2018. Οι διαβουλεύσεις, όπως εξήγησε, θα αφορούν τις παρεμβάσεις, τις οποίες θα κληθεί να εφαρμόσει η Ελλάδα για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ.
«Υπάρχει μία λίστα μέτρων, τα οποία θα χρειαστούν να περάσουν τώρα από την ελληνική Βουλή και θα εφαρμοστούν μετά το 2018, σε περίπτωση απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους» έσπευσε να προσθέσει η ίδια πηγή. Πρόκειται για μέτρα, τα οποία αφορούν τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και τον περιορισμό των δαπανών του συνταξιοδοτικού συστήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌