Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ν. Ορλεάνη: Μητέρα κρατούσε το μωρό της στον αέρα κατά την διάρκεια ανεμοστρόβιλου (video)



Η Amanda Stockfelt μια γυναίκα από την Νέα Ορλεάνη έζησε τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. Η Νεαρή γυναίκα βρισκόταν στην δουλεία της την ώρα που χτύπησε ένας ανεμοστρόβιλος.
Όταν το αντιλήφθηκε έδεσε την μόλις 2,5 μηνών κόρη της στο καθισματάκι της και κρύφτηκαν κάτω από ένα γραφείο. Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβει το καρεκλάκι με το μωρό βρέθηκε στον αέρα. Η Amanda κρατούσε όσο πιο δυνατά μπορούσε το μωρό ενώ σε κλάσματα δευτερολέπτου βρέθηκαν και οι δυο πεσμένες στο έδαφος.
Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό της ήταν να μην αφήσει το μωρό της. Η ίδια εξηγεί πως «είναι εύκολο να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο, να βρεις μια νέα δουλειά ή ακόμα ένα καινούργιο αυτοκίνητο, η κόρη μου όμως δεν μπορεί να αντικατασταθεί». Αυτή και το μωρό της έσκασαν με δύναμη στο έδαφος από τα 3 μέτρα ύψος.
Το μωρό έκλαιγε αρκετά και στην αρχή είχε κλειστά τα ματάκια του από το χώμα και την βροχή. Οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και γλύτωσαν μόλις με κάποιες μελανιές. Η Amanda δεν παίρνει σχεδόν ποτέ το μωρό της στην δουλειά, εκείνη την ημέρα όμως το πήρε διότι είχε ένα ραντεβού στον γιατρό αργότερα. Η νεαρή μητέρα πιστεύει πως και αυτή και η κόρη της είναι πολύ τυχερές που ζουν.
Δείτε το βίντεο 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌