Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

XAOΣ η Θεσσαλονίκη!Βανδαλισμοί και επεισόδια...

Προσήχθη σήμερα για εξακρίβωση στοιχείων , οπαδός της Σάλκε από την πλατεία Αριστοτέλους,καθώς είχε προκλητική συμπεριφορά όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.Ο οπαδός αφέθηκε ελεύθερος μετά την εξακρίβωση,ενώ ανακοινώθηκε, επρόκειτο για νεαρό υπήκοο της ΠΓΔΜ.
Να σημειωθεί πως ζημιές προκάλεσαν επίσης,άτομα οπαδοί της Σάλκε σε καφέ στη Θεσσαλονίκη καθώς κατευθύνονταν προς το Λευκό Πύργο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες έσπασαν πτυσσόμενη τζαμαρία,ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκς κανείς. Για το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες επεισόδια σημειώθηκαν και τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από οπαδούς της Σάλκε οι οποίοι επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ, στην πλατεία Δημοκρατίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌