Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Εξαιτίας του Μειμαράκη! Αλλα 2 χρόνια στην εξουσία o TΣΙΠΡΑΣ...



Πλέον είναι γεγονός. Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδεχθεί πως ο Τσίπρας θα μείνει γι άλλα δύο χρόνια στην εξουσία, λόγω της ανυπαρξίας πολιτικής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ακόμη και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει πλέον να ζητάει εκλογές μια και αυτό το χαρτί δεν του βγήκε.
Βλέπετε όταν το 2015 η Νέα Δημοκρατία, με αρχηγό το Βαγγέλη Μειμαράκη ψήφιζε τα προαπαιτούμενα ουσιαστικά απεδέχθη η Πειραιώς πως θα αργήσει να κυβερνήσει.
Αυτή τη στιγμή ο Τσίπρας τι λέει στους πολίτες; «είτε εγώ είτε ο Μητσοτάκης το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμόσουμε; Τα έχουν ψηφίσει. Ποιον προτιμάτε όμως; Eμένα που δεν σας πτώχευσα ή αυτούς που τα έφαγαν;»
Φυσικά το όνομα Μητσοτάκης προκαλεί απέχθεια στο σύνολο των Δημοσίων Υπαλλήλων αλλά και σε μεγάλη μερίδα του Ιδιωτικού Τομέα καθώς τον θεωρούν έναν κρατικοδίαιτο που δεν έχει εργαστεί ποτέ.
Φυσικά η κάλπη κρύβει εκπλήξεις και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει η ψήφος  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌