Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΠΟΛΕΜΟΥΝ την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ το ΙΣΛΑΜ! Περήφανος ο ΣΤΑΛΙΝ...

Γράψαμε για τη Λυσσαλέα επίθεση κατά της Ορθοδοξίας, από μερίδα του Λούμπεν, ‘προοδευτικού’ τύπου. Γράψαμε σήμερα για την κακοήθεια και τα ψέματα μερίδας του συγκεκριμένου τύπου (ΕΔΩ).  Με αφορμή λοιπόν αυτή την επίθεση και τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παισίου θυμηθήκαμε μία υπόθεση που είχε ταράξει το Πανελλήνιο.
Θυμηθήκαμε την υπόθεση με τον ‘Άγιο Παστίτσιο’ μία υπόθεση που είχε εγείρει πλήθος αντιδράσεων από την πλευρά των ΄προοδευτικών’, καθώς θεωρούσαν πως πλήττεται η ελευθερία του λόγου. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ορθά ΔΕΝ έπρεπε να υπάρξουν ποινικές κυρώσεις. Φυσικά από τη στιγμή που υπάρχει αμετάκλητη και τελεσίδικη απόφαση το θέμα θεωρείται λήξαν, άσχετα που εμείς θεωρούμε πως άλλο το ποινικά κολάσιμο και άλλο το (κοινωνικά) σωστό ή λάθος.
Σίγουρα όμως θεωρούμε πως αυτή η ελευθερία του λόγου πρέπει να εφαρμόζεται παντού. Δε μπορεί αν κάποιος (εμπεριστατωμένα) κατακρίνει πρακτικές του Ισλάμ, να κατηγορείται για ρατσισμό ή ισλαμοφοβία.
Πρόσφατα άλλωστε δημοσιογράφος κλήθηκε σε απολογία για άρθρο γνώμης που κατέκρινε την πρακτική του Ισλάμ που ασκεί βία στις γυναίκες. Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία απέναντι σε αυτή την κίνηση κατά της ελευθερίας του λόγου.
Εκτός φυσικά κι αν φοβούνται οι Λούμπεν πως θα ανατιναχτεί κανένας ακραίος μουσουλμάνος, κάτι που σίγουρα δεν το φοβούνται για τους Ορθόδοξους. 
Σε κάθε περίπτωση όμως, όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌