Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΤΡΕΜΟΥΝ τη Ρωσία οι ΗΠΑ! Το Κονγκρέσο αυξάνει τις ΔΑΠΑΝΕΣ για προστασία από Ρωσία-Ιράν...



Όπως σας ενημερώσαμε σήμερα πρώτοι, κατατίθεται στο Αμερικανικό Κογκρέσο νομοσχέδιο σχετικά με την «αντιμετώπιση της Ιρανικής και της Ρωσικής επιθετικότητας» και την επιβολή κυρώσεων (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).
Ενδιαφέρον έχει ότι στο νομοσχέδιο προβλέπεται η συμπερίληψη 250 εκατομμυρίων δολαρίων σε δαπάνες του προϋπολογισμού το 2018 και το 2019 για την «προστασία σημαντικών υποδομών και εκλογικών μηχανισμών από τις ρωσικές κυβερνο-επιθέσεις».
Αυτό αναφέρεται στο κείμενο του νομοσχεδίου που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κογκρέσου. Σημειώνεται ότι τα κονδύλια αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την ασφάλεια των συμμάχων του ΝΑΤΟ και των χωρών της ΕΕ.
Νωρίτερα, το μέλος του Κογκρέσου Ντον Μπέιερ, από τους Δημοκρατικούς, ζήτησε να εισαχθεί μια τροπολογία στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ για την απαγόρευση χρηματοδότησης και τη δημιουργία κοινών ομάδων με τη Ρωσία για τις απειλές στον κυβερνοχώρο (θέλοντας να μπει τέλος στο διάλογο Πούτιν-Τραμπ για κοινές κινήσεις). πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌