Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Στο νοσοκομείο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών



Στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Κώστας Πουλάκης.


Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Πουλάκης ευχαριστεί όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του.
«Τις τελευταίες λίγες μέρες – όπως ήδη πολλοί και πολλές γνωρίζετε – βρίσκομαι στο νοσοκομείο, με μία λοίμωξη που θα με ταλαιπωρήσει μεν, ευτυχώς όμως όχι κάτι χειρότερο.
Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους – φίλους, συντρόφους και συνεργάτες – για τη στήριξη, το ενδιαφέρον και τις ευχές σας.
Να είστε σίγουροι ότι είμαι σε καλά χέρια. Οι άνθρωποι και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας δίνουν έναν καθημερινό αγώνα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά με αξιέπαινα αποτελέσματα. Και, πάνω απ’ όλα, με ανθρωπιά και ειλικρινή έγνοια για τους ασθενείς τους.
Πολύ σύντομα, χάρη σε αυτούς, θα είμαι και πάλι στις επάλξεις» .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌